Update! (Dutch/NL)

De afgelopen periode is het even stil geweest op de website, daarom hier een korte update van wat Cissy heeft gedaan en uitgebracht vanaf de release van haar zomerse single ‘The Love Is Real‘.

The Love Is Real heeft 12 weken in de ‘Noord 9’ van RTV Noord gestaan, met als hoogste notering positie #3. Heb je deze single gemist? Check dan de videosectie of de Youtube-link!

Na het uitbrengen van ‘The Love Is Real’ is Cissy voor Urban House Groningen met spoken word projecten aan de slag gegaan, zowel als performer (Diversity Day Groningen, Oktober 2016) alsook  als coach én performer (Pronkjewailn, Martinikerk, November 2016) en host (Diversity Day).

In Oktober sloeg Cissy de handen ineen met Groninger rapper en producer Drico (9th Cube, Dynamix Studio) voor de wedstrijd ‘Art Rocks‘. Met het vertalen van een kunstwerk naar een song zijn Cissy en Drico in de halve finale van de Art Rocks-competitie beland waarna ze met een 2e plek van de publieksstemmen, nét niet de finale hebben kunnen halen. Wel kreeg Cissy zeer lovende kritieken van de jury voor zowel de compositie als performance in het Tropenmuseum te Amsterdam.

Cissy sloot het jaar af met het in December optreden op middelbare scholen in Noord-Nederland, met de ‘Kunstbende Scholentour’ gehost door Michael Kenton (Kenton de host) en ook hostte ze ‘Podium New Attraction Spoken Word’.

Op 9 Januari is de track ‘Sterrenstof – Drico ft. Cissy’ gelanceerd, waarbij Cissy een rol heeft van een relaxte zingende alien. Deze track is wederom een samenwerking met Drico, en de videoclip was in Cissy’s eigen bewoordingen ‘super dope’ om te filmen, toen ze klaar was op de filmset (winter, nacht, stadspark Groningen) baalde ze ondanks de kou best wel een beetje…

In voorjaar 2017 is Cissy geselecteerd voor de ‘Poëziebus‘ tour 2017, trad en treedt ze regelmatig op met Spoken Word in bijvoorbeeld Amsterdam en Groningen, zie daarvoor de agenda. Ook hostte ze 17 Mei j.l. weer ‘Podium New Attraction Spoken Word’ van Urban House Groningen.

Momenteel is Cissy vooral bezig met songwriten omdat het tijd is voor nieuwe muziek.

Ook geeft ze workshops en privé-coaching op maat, voor groepen, op middelbare scholen maar ook 1 op 1. Dit alles op gebied van zang, performance en spoken word.

Voor het boeken van Cissy als performer, voor een gedicht op maat, workshops, privé-coaching óf voor het met, warmte, nuchterheid en humor, hosten van uw event, kunt u contact opnemen via het contactformulier!